Huom! Lastenkonsertti on keskiviikkona 6.11.

Lastenkonsertti Pekka ja Susi keskiviikkona 6.11. klo 11 ja 18 Lappeenranta-salissa. Konsertin johtaa nuori kapellimestarikyky Dalia Stasevska.



Sergei Prokofjevin säveltämä musiikkisatu "Pekka ja susi" vie sekä lapset että aikuiset jännittävään seikkailuun, joka kerrotaan sävelten ja sanojen voimin karjalan murteella. Sadun kertojana on ohjaaja Helena Anttonen.



Sergei Prokofjevin nimenomaan lapsille suunnattu teos kertoo tarinansa orkesterin instrumenttien kautta, sillä soitinten äänet kuvaavat tiettyä tarinan hahmoa. Pekan teemaa soittavat jouset, isoisää kuvaa fagotti, klarinetti on kissa, huilu lintu, oboe ankka, ja tarinan pelottavinta hahmoa, sutta, kuvaa kolmen käyrätorven ryhmä. Teos onkin hyvä tapa tehdä sinfoniaorkesterin soittimet tutuksi. Tarina kekseliäistä ystävyksistä, rohkeudesta ja toisen auttamisesta puhuttelee varmasti kaikenikäisiä!



Konsertin aluksi kuullaan kesäinen hauska Leopold Mozartin Lelusinfonia, jossa erilaiset linnut käestä kanarialintuihin visertävät ja parvina lentelevät puiston puissa.



Milko Vesalainen, intendentti

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *