Monipuolista kamarimusiikkia juhlakonsertissa

Savitaipaleella ja Lappeenrannassa kuultavissa kamarikonserteissa leikitellään ja huvitellaan musiikillisissa merkeissä. Viulu-huilu-kitaratrio esittää Leclairia, viulu-selloduo Beethovenia ja lauluyhtye Q vanhaa laulumusiikkia, mm. Orlando di Lasson Matona mia cara. Luvassa on myös eläimellistä menoa Passereaun chansonissa Il est bel et bon.



Konsertin päänumerona on Dvorakin harvoin kuultu D-duuri Pianokvartetto, joka on sävelletty samoihin aikoihin kuuluisan Jousiserenadin kanssa.



Konsertit ovat sarjan 15. produktio. Sarjan toteuttajien, Päivikki Nykterin ja Riitta Lindin, ajatuksena on esittää monipuolista kamarimusiikkia paikallisin voimin ja eri kokoonpanoin sekä tarjota esiintymismahdollisuuksia ammattilaisten kanssa myös opiskelijoille.



Konsertissa esiintyvät myös Tiina Heinonen, Niku Martikainen, Susanna Syrjäläinen, Lauluyhtye Q (Ulla ja Erkki Pikarinen, Päivi Lintunen ja Esa Kilkkinen) sekä Emilia Nurmiainen.



Konsertti Savitaipaleen seurakuntasalissa lauantaina 31.8.2013 klo 15 sekä Lappeenrannassa musiikkiopiston Helkiö-salissa sunnuntaina 1.9.2013 klo 15.



Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *