Bravissimon Joulukirje

Hyvä Bravissimon jäsen

 

Kulunut vuosi on ollut meille kaikille erilainen vuosi, korona on vaikuttanut kaikkien päivittäiseen elämään. Sosiaaliset kontaktit ovat olleet lähes olemattomia, helpotusta ei ole vieläkään näköpiirissä. Kaupunginorkesterin konsertit voitiin kuitenkin toteuttaa syksyn aikana tarkkaan rajatulla kuulijamäärällä ja tarkoilla turvavälijärjestelyillä. Soittajia ja kaupunginorkesterin toimintaa ajatellen tämä on ollut hyvä järjestely. Konserttivieraat ovat käyttäneet maskeja. Korona on vaikuttanut myös yhdistyksemme toimintaan, emme ole voineet toteuttaa konserttimatkoja tai muita suunniteltuja tapahtumia, myös pikkujoulu on peruttu. Kannamme kaikki oman vastuumme siitä, ettemme sairastu itse, tai sairastuta muita. Haluan uskoa, että pian korona saadaan hallintaan.

Valoakin näkyy, jouluvalot loistavat kotien pihoilla tuoden iloa mieliin ja tunnelmallista Joulun odotusta. Bravissimo on lahjoittanut perinteiseen tapaan kaupunginorkesterin soittajien hyvinvointikassaan 500 euroa, toivomme tämän tuovan hyvää mieltä soittajille.

Toiveemme on, että jäsenistö tukee orkesteria edelleen maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun ja käymällä konserteissa heti kun se on mahdollista. Jäsenmaksu on edelleen 15 euroa vuodessa, olemme saaneet kiitettävästi jäsenmaksuja tällekin vuodelle. Jos sinulta on maksu unohtunut, voit maksaa sen yhdistyksen omaSp tilille FI41 4108 1020 0456 30.

 Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja muutokset osoitetiedoissa.

 

                                      


 

Hyvää Joulua ja terveyttä vuodelle 2021 toivottaa Bravissimon hallitus

Rauni Lallo ja Ilkka Keronen

Hallituksen kokoonpano: puheenjohtaja: Rauni Lallo, 0405510131 bravissimo.saimaasoi(at)gmail.com ramala4(at)gmail.com, varapuheenjohtaja Jorma Silvonen, sihteeri Ilkka Keronen 0405216593 ilkka.keronen(at)pp.inet.fi, rahastonhoitaja Irene Keronen ja muut hallituksen jäsenet: Riitta Kautonen, Pirkko Suninen, Hannele Karhula, Marja Ravantti

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *