Lappeenranta Jazz Club tiedottaa

Kantapaikkamme Kolmen Lyhdyn jazziltojen oltua kesätauolla on ollut mahdollisuus jälleen nauttia monipuolisista musiikkitapahtumista ympäri maakuntaa. Hienoja jazzelämyksiä ovat tarjonneet esimerkiksi Puolustuvoimien MillJazz (12.6) Imatra Big Band Camp (24. – 27.6.), Savitaipale soi (26. – 28.6.) ja Taavetin Vallijamit (11.7). Myös satamatorilla on tapahtunut. Toivottavasti olette käyttäneet tarjontaa hyväksenne!



Klubin toimihenkilöissä on tapahtunut joitakin muutoksia. Viime vuodet toimintaa vetänyt Sami Heinilä on siirtynyt hallituksen jäseneksi ja uutena puheenjohtajana on aloittanut hallituksesta kantaklubilainen Mikko Europaeus. Kiitos Samille toiminnasta lappeenrantalaisen jazzelämän hyväksi, työ jatkukoon! Kevään vuosikokouksen jälkeen hallitus on pysynyt mainittujen muutosten lisäksi ennallaan: Ilkka Keronen (siht.), Jouko Kuronen, Matti J. Kuronen, Jorma Nissilä (vpj.), Jani Pola, Pentti Savolainen ja Laura Valkonen.



Lappeenranta Jazz clubin toiminta painottuu jatkossakin ravintola Kolmen Lyhdyn eli Lampun jazziltoihin. Tulevalla syyskaudella niitä järjestetään tuttuun tapaan pääsääntöisesti torstai-iltaisin ja niistä tiedotetaan paikallislehdissä, Eekoon omassa tiedotuksessa ja yhdistyksen nettisivuilla (www.lappeenrantajazz.fi). Toimintaa pyritään kehittämään ja aktivoimaan vaihtelevan innokasta, mutta eittämättä piristämistä kaipaavaa jamiperinnettä klubi-illoissa. Uusia ideoita ja bändiehdotuksia otetaan myös mielellään vastaan jäseniltä!



Syksyn kattaukseen on tulossa sekä tunnettuja jazzlegendoja että nuoren polven taitajia, joista osan juuret ovat Etelä-Karjalassa. HUOM! Lokakuussa on poikkeuksellisesti kaksi iltaa. Tiedot voivat muuttua ja ne kannattaa aina tarkistaa lähempänä kyseisen kuun iltaa. Ohjelma näyttää nyt kesän lopulla tältä:



Syyskuu: Juha Björninen Band (17.10.)

Lokakuu: Juhani Aaltonen Quartet (1.10.)

East Funk Attack (15.10.)

Marraskuu: Takatonic (25.11)

Joulukuu: Eero Koivistoinen Quartet (3.12.)

Puurojamit (17.12.)



Tervetuloa klubille, tavataan taas pian Lampun kulmilla "When Autumn Leaves start to fall"…

Lappeenranta Jazz Clubin puolesta,

Mikko Europaeus mikko.europaeus@gmail.com

puheenjohtaja puh. 050 468 9758



Ilkka Keronen ilkka.keronen@kymp.net

sihteeri puh. 040 521 6593

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *